Politica de confidentialitate

soma without prescription COD SC Deratisol SRL detine siteul www.Derati.ro si detine notificarea __________ (trebuie intrebat de documentul/autorizarea cod/serie/data) la registrul de Evidenta A prelucrarii Datelor cu Caracter Personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Soma no prescription next day delivery Stim ca datele personale solicitate de catre noi fiecarui client sunt foarte importante si inainte de orice, au Caracter Personal. In acest sens ne obligam sa pastram confidentialitatea datelor dumneavoastra si ne obligam de asemenea sa folosim informatiile solicitate pentru a putea emite documentatia de achizitie in mod strict, fara alte scopuri.

Prin abonarea dumneavoastra la serviciul nostru de Newsletter, ne angajam sa respectam un program de e-mailing corect, fara a incuraja practici de tip SPAM. De asemenea nu vom transmite adresa de e-mail a clientilor nici unui alt site sau a altor persoane, clienti, colaboratori.

Comform legii nr. 677/2001 pentru a proteja persoanele cu privire la prelucrarea si gestionarea Datelor cu Caracter Personal si libera circulatie a acestora, cu modificarile si completarile legii mentionate mai sus, dar si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu Caracter Confidentil si protectia statutului privat al comunicatiilor private, SC Deratisol SRL are obligativitatea de a folosi si a administra aceste date in conditii optime de siguranta, numai in scopul realizarii documentatiei de achizitie si cele inscrise in site. Scopul colectarii de date cu Caracter Personal este strict doar de a permite buna realizare a tranzactiilor de vanzare-cumparare si achizitie de servicii de catre dumneavoastra sau o alta persoana, reprezentant sau imputernicit.

In comformitate cu legea nr. 677/2001 ne obligam sa va oferim dreptul de acces si de interventie asupra datelor dumneavoastra fara a lua decizii individuale dar si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul de a va opune acordului de prelucrare a datelor personalece va privesc si sa solicitati stergerea lor. In acest sens, puteti solicita in scris printr-o cerere expresa ce ne va fi trimisa fie in scris, la datele de contact, fie prin e-mail.

Pentru a va oferi posibilitatea de a trimite comentarii dar si pentru a fluidiza comenzile viitoare, site-ul nostru va permite logarea folosind un cont cu parola tinand cont de toate prevederile legale ale confidentialitatii datelor si dreptul al imagine al persoanelor.

Orice modificare a acestor reguli de colectare si prelucrare a datelor cu caracter personal va fi adusa la cunostiinta prin intermediul prezentului document in forma sa editata corespunzator schimbarilor legislative si/sau administrative. Pentru orice nelamuriri privind prezenta, ne puteti contacta folosind una din metodele de contact: telefon, e-mail, scrisoare.