Pentru a achita produsele comandate pe www.derati.ro puteti opta pentru urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata la livrare (ramburs);
  • Plata online cu cardul
  • Plata prin transfer bancar;

PLATA LA LIVRARE (RAMBURS)

Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand alegeti sa platiti dupa primirea coletului, prin curier. Dupa ce dumneavoastra plasati comanda, noi pregatim coletul, il inmanam curierului, iar dumneavoastra veti plati contravaloarea produsului si a transportului in momentul in care curierul va livreaza produsul la adresa dorita.

PLATA ONLINE CU CARDUL in cadrul comenzii alegeti metoda: Platesc online cu cardul. Derati Solution vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Se poate efectua plata online cu card de debit sau credit, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. In cazul in care cardul este asociat unui cont in valuta, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata BTePos. Derati Solution SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de DERATI SOLUTION SRL. Dupa plasarea comenzii, veti primi un e-mail de confirmare a acesteia si detaliile necesare efectuarii transferului bancar.

Plata se face in termen de maximum 3 zile calendaristice de la data comenzii, in contul bancar furnizat pe adresa de email, specificand la detalii de plata datele companiei:

  • SC Derati Solution SRL Bucuresti
  • Reg. com.: J40/4558/2016
  • CUI: 35870915
  • Punct de lucru: Adresa: Sos. Alexandriei nr. 249, Bragadiru, Ilfov, Romania
  • Telefon: 0749.061.594
  • Email: office@derati.ro

Important: ordinul de plata trebuie sa contina numarul si data comenzii! Livrarea produselor se va face dupa confirmarea tranzactiei. Neachitarea contravalorii mentionate in factura atrage anularea comenzii.