Derati Solution, expert in deratizare,
elimina toate riscurile cu eficienta 100%

Soarecii si sobolanii reprezinta un real pericol pentru om, mai ales daca avem in considerare numarul de vieti pierdute din cauza ciumei, leptospirozei (cea mai frecventa), febrei muscaturii de sobolan, dar si multe altele. Suntem Derati Solution, iar prin produsele si serviciile noastre de deratizare avem misiunea de a va proteja casa, afacerea, familia si pe cei dragi de catre efectele prezentei acestor rozatoare si nu numai.
Deratizarea si produsele necesare acestei operatiuni sunt obiectul nostru de expertiza si garantam rezultatele.

Stiti la ce riscuri va expuneti daca nu luati masuri de deratizare?

Desi nu par, soarecii si sobolanii sunt creaturi foarte inteligente, cu viata sociala activa. Sobolanii traiesc in grupuri mari, familii, care stau foarte unite, asa ca in cazul in care ati vazut un singur sobolan decedat sau viu in jurul casei sau al proprietatii, trebuie sa stiti ca acela nu este singurul, mai exista minim 5 – 50. Evident, numarul acestora variaza si in functie de timpul de la stabilirea lor in locatie, dar si de resursele pe care acestia le gasesc.

Inainte de a vorbi despre deratizare trebuie sa va spunem ca un sobolan, de exemplu, are o memorie excelenta, asa ca acesta, venit in inspectie (familiile de sobolani trimit unul, doi, in diferite zone pentru a gasi un nou loc) gaseste hrana, fie ca vorbim de cereale, alimente, resturi si altele, iar la scurt timp acesta se va intoarce, dar nu singur.

Acestea sunt cateva dintre bolile, virusii si parazitii ce pot fi adusi in propria casa de catre rozatoare. Ca fapt mai putin placut, dar bine de stiut, Tenia este un vierme intestinal, transmisibil la om, ce poate avea lungimi record de chiar si 1m.

  • Leptospiroza
  • Salmonela
  • Boala Lyme
  • Paraziti (tenie)
  • Dermatita

Derati Solution furnizeaza o gama de produse pentru deratizare si serviciile aferente in judetul Ilfov, Bucuresti, cat si in zonele din imprejurimi, pentru a evita orice fel de risc la adresa sanatatii oamenilor.

Ce va putem oferi in domeniul de deratizare

  • Statii de contaminare pentru sobolani
  • Statii de contaminare pentru soareci
  • Substante si momeli active

Garantam efecte sigure de fiecare data pentru produsele din portofoliu. Statiile de contaminare pentru sobolani sunt cutii speciale care protejeaza momeala de umiditate si intemperii, dar previn si accesul la aceasta pentru animalele de companie sau copii. Cu toate ca statiile de deratizare sunt sigure pentru mediu si animale de talie mare, pisici, caini etc, va recomandam sa le tineti departe de accesul celor mici (copii 6ani+), dar si a animalutelor de companie, deoarece momelile contin cantitati mici (dar eficiente impotriva rozatoarelor) de neuro-toxine si substante otravitoare care pot cauza neplaceri la contactul cu mucoasele nazale, bucale si cu ochii. Atunci cand manuiti aceste produse de deratizare este obligatorie spalarea pe maini cu sapun si apa din ambundenta inainte de a duce mana la ochi, gura sau pe alimente.

Serviciul de deratizare urmeaza proceduri garantate de eliminare a sobolanilor
Derati Solution asigura interventie prompta si rezultate garantate. Suntem disponibili la apel.
Contact