Derati Solution ofera servicii complete de dezinfectie, deratizare si dezinfectie (DDD), inclusiv produse si solutii specializate de eliminare a prezentelor indezirabile (microbi, insecte, rozatoare etc).

Derati Solution dispune de expertiza in domeniul controlului si eliminarii daunatorilor si echipe de interventie pentru a va proteja casa, afacerea, familia si bunurile de efectele nefaste ale prezentei factorilor daunatori sanatatii.

Procedurile si serviciile de dezinfectie, deratizare si dezinfectie sunt adresate persoanelor fizice din mediul rezidential si persoanelor juridice din medii comerciale sau industriale.

Echipele noastre de intervenție urmează un protocol strict in proceduri DDD. Respectam toate standardele de siguranta impuse de catre fiecare tip de lucrare pentru a asigura eficienta 100% in activitatile de eliminare a daunatorilor.

Ne concentram eforturile asupra tuturor metodelor si mijloacelor de inspectie, interventie si prevenire a problemelor ulterioare astfel incat operatiunile de DDD sa fie performante in rezultate. Garantam interventii cu efecte de impact si siguranta in operare pentru a proteja persoanele rezidente in spatiile asupra carora prestam servicile DDD.

Lucram profesional, curat si sigur. Dispunem de produse specializate ce folosesc agenti puternici de exterminare. Scopul nostru este de a elimina orice prezenta nedorita din locuinte, spatii comerciale, industriale sau sanitare, fie ca este vorba de insecte, rozatoare sau microbi.

Toate produsele folosite in operatiuni DDD sunt avizate de Ministerul Sanatatii, fac parte din grupe de toxicitate III si IV si nu dauneaza sub nicio forma oamenilor si animalelor de companie.

Serviciile Derati Solution sunt disponibile in judetul Ilfov, Bucuresti si in zonele invecinate. Suntem prezenti la apel si intervenim prompt, sigur, curat si terminal.

Suntem certificati conform diplomelor: