Oferim servicii de dezinfectie si produse profesionale pentru curatare si dezinfectare

Spitalele, cetrele medicale, cabinetele stomatologice, unitatile de procesare a alimentelor, dar si magazinele alimentare au nevoie periodic de o dezinfectie completa a intregului spatiu.

Unde putem face o dezinfectie completa?

In spitale, dezinfectarea este complet obligatorie, orice microb fiind un real pericol pentru viata pacientilor si nu numai. Insa, pe langa spitale mai exista si multe alte zone si locuri unde este necesara o dezinfectie:

 • Centre medicale
 • Unitati de productie alimentara
 • Centre de plasament
 • Azile
 • Unitati comerciale alimentare
 • Restaurante si agenti HORECA unde se serveste mancare
 • Depozite marfuri alimentare, fructe si legume
 • Centre de tratare a apei

Lucram cu produse de dezinfectie formulate cu agenti puternici de eliminare a microorganismelor

O dezinfectie eficienta nu se face doar prin spalarea suprafetelor din camera cu substante si detergenti, ci sunt necesare produse de inalta eficienta in inlaturarea microbilor si a agentilor patogeni. Derati Solution furnizeaza produse care pot oferi o eficienta 100%, testata clinic, in eliminarea zonelor infectate.

 • Cloramina
 • Substante pe baza de alcooli
 • Iodofori sau alcoli cu continut de iod

Acestea sunt elementele chimice de baza regasite in produsele profesionale de dezinfectie folosite pentru eliminarea la diferite nivele ale agentilor microbieni. Exista 3 tipuri de produse, cele cu profil inalt, mediu si usor. Substantele de dezinfectie cu profil inalt elimina orice microb, inclusiv sporii (care pot cauza mari probleme la nivelul pielii, ochilor, sistem respirator). Substantele de profil mediu elimina agentii microbieni, dar nu au efect asupra sporilor, iar cele de profil scazut sunt folositi pentru a spalare eficienta dar nu pot inlatura prea multi agenti bacterieni.

Produsele pe care vi le oferim pot fi folosite in diferite moduri, de la pulverizare directa, pana la combinarea sau diluarea cu apa. Evident, folosirea acestor substante de dezinfectie trebuie efectuata pastrand cateva conditii minime:

 • Protectia mainilor si a ochilor
 • Nu se va permite accesul copiilor sub 15ani+
 • Se vor prelucra in spatii ferite de copii
 • Se vor respecta toate normele de protectie marcate pe ambalajele individuale

In general, in cazul contactului cu pielea dar si cu ochii sau mucoaele buco-nazale, pot aparea reactii puternice de iritatie, usturime. Caz in care se va clati zona cu apa rece din ambundenta si se va solicita in cel mai scurt timp ajutor medical specializat. Chiar si in cazul produselor Bio de dezinfectie, trebuiesc respectate toate normele de protectie si indicatiile de folosire pentru a evita orice neplacere, dar si pentru a obtine un efect maxim.

Expertii Derati Solution sunt disponibili pentru operatiuni de dezinfectie

O operatiune completa si eficienta de dezinfectie se realizeaza de echipe specializate. Oferim servicii de dezinsectie in judetul Ilfov, Bucuresti, cat si in zonele invecinate, pentru clientii nostri personae fizice, dar si pentru firme, institutii si nu numai. Ca si proceduri de lucru, respectam toate standardele de siguranta impuse de catre fiecare tip de lucrare in parte, iar pentru a asigura un rezultat 100% eficient, facem urmatoarele:

 • Inspectie a zonelor de interes
 • Prespalare
 • Dezinfectie cu substante compatibile
 • Inspectie si in cazul necesar, inca o alta dezinfectie.

Inspectia zonelor de interes este necesara deoarece astfel se pot stabili cu exactitate tipul focarelor (zone generatoare de microbi, bacterii, ciuperci, virusi etc.), dar si tipul substantelor si a manoperei necesare pentru eliminarea pericolului. Prespalarea zonei se rezuma la eliminarea tuturor surselor de focar. Fie ca vorbim de alimente alterate, corpuri generatoare de agenti, sau orice altceva care poate duce la o prezenta a micro-organismelor si agentilor patogeni.

Dupa ce zona a fost eliberata, iar sursa microbilor a fost neutralizata, procedura de dezinfectie este realizata folosind diferite metode, de la stergere, pana la tratarea suprafetelor cu diferiti agenti chimici. Tinem cont in primul de tipul suprafetelor si modul in care substantele le pot afecta, astfel incat sa nu deterioram corpurile de mobilier (de exemplu) sau alte bunuri.

Inspectia de dupa dezinfectie are loc la cateva ore sau zile dupa ce au fost incheiate procedurile propriu-zise. In cazul in care focarul persista la orice nivel, procedurile sunt reluate pana ce intreaga zona contaminata a fost complet curatata si asigurata. Asadar, pentru siguranta, dar si pentru comfortul dumneavoastra, expertii nostri va asteapta cu servicii complete de dezinfectie, deratizare si dezinsectie, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Oricand aveti nevoie de serviciile noastra va stam la dispozitie
Contact