Produse si servicii de dezinsectie garantate 100%

Capat de linie pentru gandaci si insecte indezirabile

Sunt mici, incapatanate si au prostul obicei de a invada literalmente orice locuinta, iar odata ce s-au stabilit, este foarte greu, uneori imposibil, sa scapi de ele fara a apela la experti in dezinsectie. Suntem Derati Solution din Ilfov, iar scopul nostru este unul clar, acela de a va scapa de orice prezenta nedorita din locuinte sau spatii comerciale si sanitare, fie ca este vorba de microbi, insecte sau rozatoare.

Dezinsectia contribuie la combaterea si prevenirea unor boli transmise de insecte si acarieni catre om. Face parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator. Aceasta se realizeaza in completarea unor operatiuni anterioare (curatenie, dezinfectie), iar actiunile specifice sunt fie ecologice (cu ajutorul statiilor de captare), cat si chimice (cu ajutorul substantelor insecticide).

Oferim o linie completa de servicii DDD (dezinsectie dezinfectie si deratizare) si produse necesare pentru a va mentine casa sau sediul curate si lipsite de prezente nedorite.

Pentru soluții sigure de dezinsecție, apelează la profesioniști

Exista foarte multe motive pentru care putem spune ca insectele sunt o reala pacoste, acestea fiind un real pericol atat pentru sanatatea dumneavoastra si a celor din jur, dar si cauzatoare de pagube insemnate. Ca si pericole pentru sanatate putem enumera doar cateva dintre bolile ce sunt purtate de catre insecte:

 • Alergii
 • Acutizare a simptomelor de astm
 • Toxinfectii alimentare
 • Hepatita A
 • Dizenterie
 • Holera

Evident, riscurile sunt si localizate, mai exact, in functie de regiune, dar si de specia de microbi purtati de gandacii de bucatarie (cei mai frecventi) si alte insecte. Este dificila eliminarea gandacilor de bucatarie fara a apela la un serviciu profesional de dezinsectie, deoarece sunt foarte prolifici. O singura femela poate da nastere la 200 – 800 de noi gandaci anual. Practic, oricat ati incerca sa faceti curat, ei vor persista.

Produse de cea mai buna calitate pentru dezinsectie

Oferim servicii de dezinsectie care pot garanta 100% eliminarea insectelor nedorite. Dispunem de o paleta completa de substante si formule pentru controlul insectelor, de la metode testate pentru eliminarea lor, pana la capcane si substante ce previn reaparitia acestora.

 • Pestmaster Insektum pulbere / lichid
 • Pestmaster Evosect
 • Pestmaster Insectokiller
 • Insecticid spray

Pe langa aceste substante foarte eficiente pentru dezinsectie, oferim si produse din categoria Bio, care spre deosebire de multe alte solutii, nu interactioneaza in mod agresiv cu mediul, animalele de companie si omul. Totusi, asa cum este firesc, recomandam ca produsele sa nu fie lasate la indemana copiilor, iar depozitarea acestora trebuie realizata in functie de indicatiile producatorului. Chiar daca substantele oferite de noi sunt Bio, asta nu inseamna ca nu pot face rau organismului unui copil mic.

Lucram profesional, curat si sigur

Serviciile Derati Solution sunt destinate clientilor nostri din Ilfov, Bucuresti, si din zonele limitrofe. Echipele noastre lucreaza cu produse si echipamente de cea mai buna calitate, iar datorita modalitatii de lucru si de tratare, reusim sa garantam in totalitate eficienta muncii noastre.

 • Inspectia zonelor
 • Stabilirea zonelor de interes si de risc
 • Curatenie generala si aprofundata a intregului spatiu
 • Prima dezinsectie
 • Inspectarea evolutiei situatiei
 • Dezinsectie suplimentara

Acestea sunt etapele urmate de catre echipele noastre, iar acolo unde este cazul, asa cum este si normal, recomandam mai multe vizite pentru a asigura mentinerea la distanta a daunatorilor. Inspectia zonelor vizeaza in primul rand bucataria, spatiile sanitare, dar si zonele de acces interioare (spatiului) si exterioare, precum si eventuale cai de acces aparute in urma unor vicii de constructie (orificii in perete, distante intre usi si praguri, guri de aerisire realizate defectuos etc.). Odata stabilite zonele de interes si de risc, se poate trece la treaba.

Curatenia generala este o conditie principala

Oricand aveti nevoie de serviciile noastra va stam la dispozitie
Contact