Cum realizati o comanda on-line

Stim, magazinele on-line sunt ceva firesc pentru majoritatea, insa sunt si cazuri in care nu reusiti sa va descurcati pe un site astfel incat sa va achizitionati produsele de care aveti atat de mult nevoie. Siteul nostru este realizat astfel incat totul sa fie cat mai simplu, asa ca, totul incepe cu meniul principal. Insa, inainte de toate haideti sa vedem care sunt elementele principale de interes pentru dumneavoastra.

  • meniul principal
  • cautare produs / informatii
  • cos de cumparaturi

Pentru a ajunge la magazin, dati click pe iconita meniului principal si selectati “Magazin”. Astfel veti avea acces la lista de produse oferita de catre Deratisol prin intermediul magazinului virtual. De asemenea, in functie de fereastra browser-ului, puteti merge inspre josul paginii pana veti vedea in stanga o lista de Categorii Produse. Ca si varianta rapida, puteti da click pe cautare produs/informatii si sa tastati numele produsului (sapun, deratizare, aparate, ultrasunete, momeli, etc.)

Odata ce ati ajuns la produsul dorit, dati click pe numele acestuia pentru a intra in fereastra de detalii legate de respectivul produs. Aici veti vedea si optiunea “Adauga in Cos”, dati click, iar in dreptul iconitei de Cosul Meu veti vedea o mica cifra in partea jos-dreapta. Acest numar simbolizeaza totalul produselor pe care le-ati adaugat.

Dupa ce ati finalizat selectarea tuturor produselor puteti merge pe iconita Cosul Meu pentru a revizui comanda. Aici veti vedea lista completa cu fiecare produs in parte ce a fost adaugat. In tabel aveti de la stanga spre dreapta: imaginea produsului | denumirea produsului | pret | cantiate | Total (Pret x Cantitate) | Buton de eliminare din Cosul Meu. Deoarece oferim si promotii pentru clientii nostri fideli, in partea inferioara a tabelului aveti posibilitatea de a introduce un Cod Promotii si butonul de Aplica Cupon. Mai jos, aveti informatiile despre costul cumparaturilor dumneavoastra (Subtotal si Total), precum si butonul ce va duce La Finalizare Comanda.

Odata ce ati dat click pe La finalizare Comanda veti fi directionat spre pagina de finalizare a comenzii. Atentie, va rugam sa verificati informatiile pe care ni le oferiti! Pentru clientii nostri existenti (care au mai cumparat sau au un cont pe siteul nostru) exista posibilitatea de a se loga pe site pentru ca informatiile despre acestia sa fie completate automat din baza noastra de date. De asemenea, pentru clientii fideli care detin Cupon de Promotie, exista posibilitatea introducerii codului cuponului daca nu a fost introdus inca din pagina anterioara.

Toate campurile marcate cu “*” sunt obligatorii. Completati-le cu atentie! Puteti solicita informatii suplimentare folosind casuta Mentiuni Comanda, dar si pentru a face specificatii legate de comanda. De asemenea, veti avea optiunea de a va crea automat un cont in cadrul bazei noastre de date bifand casuta “Creati un cont?”.

Ultimul pas este cel de a da click pe butonul “Plaseaza Comanda” si comanda dumneavoastra va fi procesata in cel mai scurt timp de catre echipele noastre de vanzari.